Μία βραδιά γεμάτη ιστορία

1413

«Η ιστορία είναι το ιδανικό όχημα ένδο και έτερο κατανόησης. Είναι σύντροφος απαράμιλλος στο μικρό, μα και στο μεγάλο ταξίδι ζωής του καθενός μας»

Μ. Ευθυμίου

«Τα ισχυρά σημεία του Ελληνισμού στα 3.500 χρόνια της καταγεγραμμένης Ιστορίας του», με την ιστορικό και καθηγήτρια κα Μαρία Ευθυμίου

Μια απόλυτα επιτυχημένη εκδήλωση πραγματοποίησε στις 25 Μαΐου 2022, στον ανοιχτό χώρο του Οινοποιείου Πέτρου ο Σύλλογος Παλαιών Κατοίκων Παλλήνης «ο Παλληνεύς», με την υποστήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Παλλήνης.

Η επιτυχία της εκδήλωσης οφείλεται κατά κύριο λόγο στον γλαφυρό και απόλυτα κατανοητό ύφος ομιλίας της κας Ευθυμίου, η οποία μας χάρισε δύο ώρες γεμάτες , συναίσθημα, προβληματισμούς και γνώση και της είμαστε ευγνώμονες γι’ αυτό. Η αφήγησή της είχε αμεσότητα, και χιούμορ και με την μεταδοτικότητά της συμπαρέσυρε τους ακροατές σε ένα συναρπαστικό ταξίδι.

Ο Παλληνέας ευχαριστεί τον κόσμο που  προσήλθε και τίμησε με την παρουσία του αυτή την εκδήλωση, όπως επίσης και τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Παλλήνης κο Κ. Σμέρο, την Αντιδήμαρχο κα Κ. Ζηνέλη, τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Παλλήνης κο Ν. Κούτρα καθώς και τους Τοπικούς Συμβούλους κο Γ. Αποστολόπουλο, κα Μ. Λεβιδιώτη και Α. Καρανίκα. Τον επικεφαλής της παράταξης «Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη πόλεις για να ζεις» κο  Γ. Καρατζά και τους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης Φ. Δασκαλάκη και Θ. Οικονόμου και την επικεφαλής της παράταξης «Εμείς η πόλη μας» κα Ε. Κουνενάκη.

Επίσης ευχαριστεί για την παρουσία τους την Πρόεδρο του συλλόγου Παπαφλέσσας κα Κ. Γκόνου και τους εκπροσώπους των συλλόγων Πανοράματος και Εικαστικών και τους καθηγητές και δασκάλους των Τοπικών Σχολείων.

Όπως πάντα ο Παλληνέας προσπαθεί και θα προσπαθεί να παρουσιάζει όσο το δυνατόν αξιόλογες εκδηλώσεις που θα αποσκοπούν όχι μόνο στην ψυχαγωγία αλλά και στην πνευματική ανύψωση των συμμετεχόντων.

Η μεγάλη συμμετοχή σας μας δίνει δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσουμε. Για άλλη μία φορά σας ευχαριστούμε όλους.

Το Δ.Σ. του ΠΑΛΛΗΝΕΑ

 

 

 

Ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ

Καμία δημοσίευση για προβολή