6ος Αγώνας Δρόμου Micheal Breal

1401

Ο Αθλητικός σύλλογος  Μιλτιάδης Μαραθώνος  υπό την Αιγίδα του Δήμου Μαραθώνα και τις Ε.Ο.Λ.Σ.Μ.Α.Υ στο πλαίσιο πολιτιστικών εκδηλώσεων για να αναδειχθεί η ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μαραθώνα, για 6η χρονιά πραγματοποιεί το σημαντικότερο Αγώνα Δρόμου απόστασης 15χλμ, 5 χλμ, και 1000μ. για παιδιά με συμμετοχές επί ασφαλτικής οδού στη μνήμη του μεγάλου Φιλέλληνα και Φιλόλογου Γάλλου Michel Breal στον Ιστορικότερο Δήμο της Αττικής, τον Μαραθώνα.

Οι συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν μια ασφάλτινη διαδρομή, επίπεδη με μηδενικό βαθμό δυσκολίας μετρημένη, σηματοδοτημένη ανά χλμ και πιστοποιημένη από Διεθνή μετρητή, με ηλεκτρονική χρονομέτρηση διασχίζοντας το βορεινό κομμάτι της πεδιάδας του Μαραθώνα στην περιοχή του Σχοινιά και αναστροφή μπροστά στο κωπηλατοδρόμιο περνώντας και από τη Μακαρία πηγή αναγνωρισμένο σημείο της Ιστορικής διεξαγωγής της Μάχης του Μαραθώνα.

«Το Τρόπαιο Νίκης Michel Breal» είναι ένας αγώνας Μνήμης, αγώνας Τιμής καθώς και χειρονομία διεθνούς ευγνωμοσύνης από τους πολίτες και τους αθλητές του Μαραθώνα και όσων νοιώθουν Μαραθωνοδρόμοι και δρομείς στον Εμπνευστή της ιδέας του Μαραθωνίου Δρόμου. Με την αθλητική διοργάνωση αυτή επιθυμούμε να αποδώσουμε την ελάχιστη ευγνωμοσύνη για έναν μεγάλο πνευματικό άνθρωπο που δεν ετιμήθη ποτέ από τις τάξεις των Δρομέων και άλλων επίσημων φορέων και που σε αυτόν οφείλεται το γεγονός ότι οι Μαραθωνοδρόμοι ανά τον κόσμο τρέχουν σε περισσότερους από 3.000 Μαραθωνίους αναγνωρισμένους διεθνώς σε όλες τις Ηπείρους.

Ο σημαντικός αυτός αγώνας 15 χλμ. «Τρόπαιον Νίκης Michel Breal» πραγματοποιείται στην εκκίνηση του Αυθεντικού Μαραθωνίου στην Πόλη του Μαραθώνα μόλις 45 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας, με σημείο εκκίνησης την αφετηρία του Αυθεντικού Μαραθωνίου στο Ολυμπιακό Προθερμαντήριο / Εθνικό Στάδιο του Μαραθώνα. Πέρα του αγώνα Μνήμης επιδιώκουμε ο συγκεκριμένος αγώνας  εκτός από Έλληνες να προσελκύσει και καταξιωμένους διεθνείς δρομείς, αλλά και να αποτελέσει και το εθνικό πρωτάθλημα 15χλμ επί ανοιχτής ασφαλτικής οδού αντάξιο άλλων μεγάλων αγώνων απόστασης 15χλμ. του εξωτερικού.

ΑΦΕΤΗΡIΑ – ΤΕΡΜΑΤΙΣΜOΣ:

Η Διαδρομή έχει Αφετηρία και Τερματισμό την Ιστορική Αφετηρία της κλασσικής Διαδρομής του Μαραθωνίου δρόμου με μηδενικό βαθμό δυσκολίας. Οι διαδρομές είναι επίσημα μετρημένες και απόλυτα προστατευμένες από την Τροχαία και τους εθελοντές – κριτές. Επίσης θα υπάρχει νοσοκομειακή κάλυψη κατά μήκος του αγώνα. Τουαλέτες και μπάνια εντός του Σταδίου.

 ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  

Το αντίτιμο της ατομικής  συμμετοχής ορίζεται στα 15 ΕΥΡΩ για τον αγώνα των 15 χλμ και στα 10 ΕΥΡΩ για τον αγώνα τον 5 χιλιομέτρων, και χωρίς αντίτιμο ο παιδικός  αγώνας.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ :

Α ) Ομαδικές εγγραφές: Τα χρήματα που αντιστοιχούν για τους Συλλόγους δρομέων για την ομαδική εγγραφή είναι 6 ευρώ για τα 5 χλμ και 10 ευρώ για τα 15 χλμ (η ομαδική εγγραφή  ισχύει από 10 άτομα και άνω)

Β ) Για τα Μέλη του ΑΠΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗ στο κόστος τον ομαδικών εγγραφών

Γ ) ΑΜΕΑ δωρεάν συμμετοχή

Δ ) Μακροχρόνια άνεργοι στο κόστος των ομαδικών εγγραφών

Ε ) Άνω τον 80 ετών δωρεάν συμμετοχή

Τα χρήματα που αντιστοιχούν για την εγγραφή  στον αγώνα της επιλογής σας 5 χλμ  η 15 χλμ  θα τα καταβάλλετε, ως κατωτέρω :

Αναλυτικά η Προκήρυξη του αγώνα:

Προκήρυξη αγώνα

Κατεβάστε το αρχείο ομαδικών εγγραφών

ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ : ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ  

Υπενθυμίζουμε για τους φίλους που επιθυμούν να εγγραφούν στο Σύλλογό μας και να ακολουθούν τις δράσεις μας, το κόστος της ετήσιας συνδρομής ανέρχεται στα 20€.

Εκ του Δ.Σ.   Σύλλογος Μιλτιάδης Μαραθώνος

Έδρα: Στάδιο Μαραθώνα site: www.apsmiltiades.gr

Τηλ. επικ:  6976608716

Βεντούρας Νίκος (Πρόεδρος) 6974359608

Αλέξανδρης Πέτρος   (Γ. Γραμματέας) 6972400967

Ερμήλιος Παναγιώτης (Ταμίας)

Α.Π.Σ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ
  Λεωφόρος Μαραθώνος 1, 19007

Καμία δημοσίευση για προβολή